maanantai 6. tammikuuta 2014

Arko - loppuarvio

Liettuan Ligatnesta hankkimani parranajovoide loppui ajettuani sillä 47 kertaa. On siis loppuarvion aika.

Arko on turkkilainen tuote. Kuten kuvasta käy ilmi, tämä voide on herkälle iholle tarkoitettu. Se on myös lähes hajustamaton; jonkinlainen miellyttävä saippuan tuoksu siitä lähtee. Ulkopuolisen arvioitsijan sanoin tuoksu on miellyttävä ja siitä tulee mieleen puhdas, ulkona kuivatettu pyykki... Oma, atooppinen nahkani ei ainakaan ärtynyt Arkon käytöstä. Putkilon paino on 65 grammaa, ja siinä väitetään tuotetta olevan 61 millilitraa. Pienikokoinen pakkaus on kätevä reissussa.

Arkon vaahdotus sujuu ongelmitta. Normaalista, mantelin kokoisesta kokkareesta tulee tarpeeksi vaahtoa kolmeen levitykseen, ja vaahtoa jää vielä runsaasti loppuviimeistelyyn (vielä kertaalleen vaahdon levitys kasvoille ja lopun vaahdon puristus sudista toiseen käteen - etsitään mahdolliset huolimattomasti ajetut kohdat). Vaahto on liukasta ja ajo miellyttävää.

Valmistusaineet putkilon kyljestä kopioituna: Stearic Acid, Aqua, Glycerin, Coconut Acid, Potassium Hydroxide, Sodium Silicate, Cetearyl Alcohol, Sodium Borate, Lavandula Angustifolia Oil, Tocopheryl Asetate, Potassium Chloride, Methylparaben, Aloe Barbadensis, Linalool.

Hankintahinta oli 0,48 Latvian latia joka 5.1.2014 vaihtokurssilla on 0,68 euroa. Hinnan ja laadun suhde on varsin edullinen - yhden ajon vaahto maksaa noin 1,5 eurosenttiä.

Arko on siis edullista ja miellyttävää käyttää. Ostan seuraavan kerran löytäessäni ja suosittelen muillekin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.